greva-tabla.jpgCadrele didactice din municipiul Tulcea doresc greva pe perioada nedeterminata, potrivit presedintelui filialei judetene a Sindicatului din Invatamantul Preuniversitar, Mihai Roma.

„Majoritatea colegilor din invatamantul din judet, la referendumul care s-a incheiat la finele saptamanii trecute, au fost de acord cu greva pe perioada nedeterminata. In opinia lor, greva de o zi de astazi (luni – n.r.) nu rezolva problemele noastre, iar din acest motiv au intrat la ore si au predat”, a mentionat presedintele SIP, Mihai Roma.

De altfel, potrivit informatiilor furnizate de Prefectura judetului Tulcea, doar functionarii din Directia Sanitar-Veterinara din judet nu isi desfasoara luni activitatea.


„La Garda Financiara este greva de solidaritate, dar se lucreaza, aceeasi situatie inregistrandu-se si la Directia de Finante Publice. La Agentia de Protectie a Mediului a fost greva de avertisment de doua ore, dar acum se lucreaza, deci probleme majore in functionarea institutiilor statului nu exista, singura situatie mai dificila fiind la Macin unde 353 de cadre didactice au intrat la ore, dar nu au predat”, a precizat, intr-o conferinta de presa, prefectul Vasile Gudu. AGERPRES