Campania “Ajută-ne să-i ajutăm” a adus bucurie ieşenilor în prag de sărbători

campanie_upa.jpg40 de familii nevoiaşe din comunele Grajduri, Holboca şi Iaşi vor avea în acest an sărbători mai senine datorită ajutorului oferit de ieşenii inimoşi care s-au alăturat Campaniei “Ajută-ne să-i ajutăm”, iniţiată de Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei din cadrul Universităţii “Petre Andrei” din Iaşi.

Studenţii UPA le-au adus zâmbetul pe buze bătrânilor şi copiilor cărora le-au împărţit cadouri constând în alimente şi produse vestimentare. “Prin această acţiune ne-am propus să sensibilizăm opinia publică faţă de persoanelor aflate în nevoie şi, prin gestul nostru, să putem reda o şansă, o speranţă, celor mai sărmani dintre noi”, a spus Conf.univ.dr. Georgiana Corcaci, coordonatorul campaniei.

În această seară organizatorii au pregătit şi un cadou muzical pentru ieşeni: un concert susţinut de Corul “Flori de Piersic”, format din studenţii Facultăţii de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei din cadrul UPA, Corul “Axis” al studenţilor Facultăţii de Teologie din Iaşi, sub patronajul Mănăstirii “Sihastria Voronei” şi soprana Operei din Iaşi, Alexandra Costin. La finalul spectacolului vor fi oferite 14 diplome celor care au participat la această iniţiativă umanitară.

Campania “Ajută-ne să-i ajutăm”, care s-a desfăşurat în perioada 10-15 decembrie 2011, a fost organizată de UPA în parteneriat cu preotul Stan Sever Stoica, de la Biserica “Sfânta Vineri”, preotul Vasile Hliţeanu, de la Biserica “Acoperamântul Maicii Domnului” şi Corul “Flori de piersic” al Facultăţii de Psihologie şi Ştiinţele Educaţie. Sponsorul principal al campaniei a fost Fiterman Pharma.