În acest an școlar, Cangurul s-a adaptat situației epidemiologice actuale  și vine în întâmpinarea nevoilor elevilor de la ciclul primar oferindu-le posibilitatea de a susține concursul și în format online.

Poveștile Cangurului (19 martie) îi provoacă pe copii să exploreze lumea basmelor prin intermediul unor imagini și texte prietenoase, adaptate nivelului de dezvoltare specific vârstei, să își evalueze nivelul de înțelegere a textului citit, dar și să își dezvolte logica și imaginația.

Cangurașul Matematician (26 martie) dezvoltă imaginația, raționamentul, viteza de reacție, rezolvarea de probleme și capacitatea de a lua decizii prin intermediul unor probleme interesante, dar și amuzante.

Ce ai de făcut pentru a intra în joc?

  1. Achiziționează revista cu teste Poveștile Cangurului sau Cangurașul Matematician și participă la jocul-concurs prin intermediul unui cod de participare primit pentru fiecare elev.
  2. Achiziționează produsele digitale Poveștile Cangurului sau Cangurașul Matematician pe www.editurasigma.roși primești coduri de participare pentru fiecare elev înscris.

Citește Regulamentele de concurs pe www.cangurul.ro.