Mini PC-ul FUJITSU ESPRIMO Q958 oferă performanțe excelente, eficiență energetică ridicată și o bună administrare. Procesorul Intel® Core™ de generația a 9-a și tehnologia Intel® vPro™, combinate cu “DeskView manageability suite”, permit realizarea de operațiuni profesionale și un nivel înalt de gestionare.

Cu funcția sa inovatoare Low Power Active Mode și o sursă de alimentare integrată extrem de eficientă, acest mini PC puternic asigură capacități de comunicare instantanee, reducând în același timp semnificativ consumul de energie electrică.  Placa sa de circuite imprimate fără halogeni și cablul de alimentare opțional fără PVC, este un exemplu al angajamentului Fujitsu pentru protecția mediului și durabilitate. În operațiuni standard ventilatorul se oprește, funcția Zero Noise PC asigurând un mediu de lucru plăcut.

Autentificarea cu tehnologia PalmSecure oferă o securitate de neegalat. Memoria RAM suportată este de (maxim) 32 GB, cu 2 sloturi de memorie DIMM (DDR4), suport dual channel, ce funcționează cu 2 module de memorie.

FUJITSU ESPRIMO Q958 este un PC cu design elegant, complet echipat, cu un volum de ~ 2,0 litri. Este ușor de utilizat și nu ocupă mult spațiu pe birou datorită posibilităților multiple de amplasare, atât pe orizontală, cât și pe verticală, cu ajutorul suportului VESA.

Pe partea de accesorii, FUJITSU ESPRIMO Q958 este compatibil cu tastatura KB950, o tastatură USB modernă, subțire, cu funcții Skype for business integrate. Acest dispozitiv extrem de fiabil, de mare viteză, este modalitatea perfectă de a gestiona apelurile primite și efectuate, chiar și atunci când sistemul este blocat. Trei taste suplimentare facilitează acceptarea și terminarea apelurilor, dar și setarea microfonului pe modul silențios în timpul unui apel. Apelarea numerică ușoară este asigurată cu tastatura numerică. Afișajul integrat de 61×12 mm arată ora și data, afișează datele apelurilor primite sub forma numărului de apelare și a ID-ului apelantului.

ESPRIMO Q 958 este compatibil cu kit-ul de montare pentru monitoare cu inălțime reglabilă. Instalarea unui Q958 în spatele monitorului optimizează spațiul de pe birou, oferă un birou ordonat și un mediu de lucru plăcut.

 

Mai multe informații sunt disponibile pe pagina de prezentare a produsului.

Distribuitorii FUJITSU din România unde puteți găsi mini PC-ul ESPRIMO Q958 sunt: Alef Distribution, Ingram Micro Distribution sau Lasting System.

Lista locațiilor de unde puteți achiziționa produsele Fujitsu este disponibilă aici.