Ce planuri auto ai pentru acest an? MagAutomobile derulează un nou sondaj, pentru a afla ce investiții auto se preconizează pentru anul 2021. Au consumatorii un buget alocat pentru achiziționarea unor mașini noi/rulate, conveționale sau cu tehnologie inovativă? Sau se vor rezuma la achiziții și investiții în mașinile pe care le au deja?

Sondajul se desfășoară în perioada 19-30 ianuarie, pe site-ul magautomobile.ro. Toți participanții sunt automat înscriși într-o tragere la sorți, în urma căreia un câștigător va beneficia de o schimbare gratuită de filtru și ulei. Pentru a participa la sondaj, intră pe acest link: https://www.magautomobile.ro/sondaj-magautomobile-ianuarie-2021/ .

Câștigătorii vor fi anunțați pe site și pe pagina de Facebook MagAutomobile. Dă Like paginii pentru a afla toate ofertele și campaniile pregătite de MagAutomobile!

Magautomobile.ro este o platformă integratoare dezvoltată de grupul de firme Mega Auto – ATI Motors Holding, care are o experiență de peste 18 ani pe piața serviciilor auto din Nord-Estul României.