Cea de-a XVIII-a ediţie a Congresului pentru Studenţi şi Tineri Medici va avea loc în perioada 19 – 22 martie

cnstm.jpgSocietatea Studenţilor în Medicină din Bucureşti împreună cu Universitatea de Medicină şi Farmacie “Carol Davila” din Bucureşti şi Sănătatea Media Group organizează, în perioada 19 – 22 martie 2015, cea de- a XVIII-a ediţie a Congresului pentru Studenţi şi Tineri Medici, Bucureşti.

Tematica congresului va oferi participanților și invitaților un program științific vast care include workshop-uri interactive și conferințe susținute de către lectori și invitați, reprezentanți importanți ai comunității medicale. Țelul congresului CNSTM este de a promova valorile medicale și de a contribui la continuitatea educației medicale de înaltă calitate.

În acest an, SSMB îşi propune să fie gazda a circa 700 de participanți din rândul studenților și aproximativ 150 de medici.Colegiul Medicilor din România acreditează congresul CNSTM cu puncte EMC (Educație Medicală Continuă), reprezentând pentru studenții și tinerii specialiști din domeniu un eveniment de referință în fiecare an.

Participanții vor avea oportunitatea să își prezinte lucrările în cadrul uneia din sesiunile de comunicări științifice sau sub formă de poster. Domeniile din cadrul sesiunilor de comunicări științifice sunt: Științe Fundamentale, Științe Medicale și Științe Chirurgicale.

Pe lângă aportul de înaltă calitate adus de lucrările științifice, congresul oferă conferințe și workshop-uri, reunind în diversitate domeniile de interes ale participanților, din care aceștia pot alege. Ca în fiecare an, inovația în lumea medicală va fi elementul central, alături de teme interdisciplinare și sesiuni cu o considerabilă parte practică, integrate cu profesionalism în contextul societății medicale românești.

Fiecare zi de prezentări științifice și workshopuri va culmina cu programul social. Menționăm în mod special Cocktail-party, ce va urma Ceremonei de deschidere și care va avea loc într-o locație selectă (Ediția a XV-a – Palatul Regal, Ediția a XVI-a – Palatul Parlamentului, Ediția a XVII-a – Palatul Parlamentului), dar și seara sponsorului, în care va avea loc o petrecere tematică menită să elogieze The Platinum Sponsor. Evenimentul este susținut de conducerea Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila”. Comisia Științifică Onorifică a Congresuluicondusă deProf. Univ. Dr. Dan Mircea Enescu este formată din cadre didactice ale U.M.F. „Carol Davila” – personalităţi marcante ale învăţământului şi medicinei româneşti.

Taxele de participare:

Participant activ: 145 RON

Participant pasiv early: 170 RON

Participant pasiv late: 190 RON

Detalii: congres.ssmb.ro/taxe

Cea de-a XVIII-a ediție a Congresului pentru Studenți și Tineri Medici va avea loc în perioada 19 – 22 martie

cnstm.jpgSocietatea Studenţilor în Medicină din Bucureşti organizează, în perioada 19 – 22 martie 2015, cea de-a XVIII-a ediţie a Congresului pentru Studenţi şi Tineri Medici. Societatea Studenților în Medicină din București este o organizație studențească, independentă, non-politică și non-guvernamentală ce reprezintă studenții mediciniști bucureșteni. Este oficial recunoscută ca atare de către autoritățile guvernamentale locale, regionale și centrale, precum și de alte organizații și instituții naționale și internaționale.
(mai mult…)

Evenimente

Interviu

Infografic

Legislatie

Programe

Preventie

CALENDAR