premianti.jpgElevii arădeni care au obţinut cele mai bune rezultate la Olimpiadele Şcolare Naţionale care s-au desfăşurat la începutul lunii februarie au fost premiaţi, vineri, de către Primăria Municipiului Arad şi Asociaţia Educatio, un ONG care activează în domeniul educaţional şi cultural pentru tineri.

La Olimpiadele Şcolare Naţionale, care au avut loc la începutul lunii februarie, Aradul a obţinut, prin reprezentanţii săi, rezultate remarcabile la mai multe discipline, rezultatele cele mai valoroase fiind obţinute de elevii Cristian Robea, elev în clasa a VIII-a a Şcolii generale nr. 5, din municipiul Arad (prof. Liliana Lupşa), care a obţinut Premiul I şi Premiul de excelenţă pentru cel mai mare punctaj obţinut la Olimpiada Naţională de Chimie, respectiv Sandra Ileana Pelea, elevă în clasa a IX-a la Grupul Şcolar din Ineu prof. Dana Nemeş), care a obţinut premiul al II-lea la Olimpiada de Limbă, Comunicare şi Literatura Română.

Premiile, constând în bani şi cărţi, le-au fost înmânate elevilor şi profesorilor care i-au pregătit, de către viceprimarul municipiului Arad, Geanina Pistru, împreună cu Glad Varga, preşedintele Asociaţiei Educatio, fost participant cu rezultate remarcabile, la Olimpiadele de Chimie. AGERPRES