gala_edu_2015_2.jpgPortalul Național Edumanager.ro, alături de Oameni și Companii, organizează cea de-a patra ediţie a Galei Edumanager.ro. Evenimentul va avea loc pe 23 noiembrie, în București, și va fi precedat de Seminarul Management Modern în Educație.

Pentru a participa la competiția Gala Edumanager.ro, toate instituţiile de învăţământ preuniversitar şi universitar, precum şi organizaţiile profesionale din domeniul educaţiei sunt invitate să înscrie cele mai valoroase proiectele realizate în acest an.

Procedura de înscriere este următoarea: transmiteți un rezumat de maxim 2.500 caractere (o pagină), în format word/pdf, prin email, la adresa office@edumanager.ro pentru fiecare proiect propus. O instituţie poate propune maxim 3 proiecte. Rezumatul poate include link-uri către locații unde pot fi accesate informații suplimentare despre proiect. Proiectele trebuie să fie finalizate în cursul anului 2016, sau să fie într-o etapă suficient de avansată, astfel încât să permită evaluarea indicatorilor de succes. Vă rugăm menționați instituția care a implementat proiectul și categoria la care doriți să concurați.

În urma numeroaselor solicitări venite din partea instituțiilor de învățământ, termenul limită pentru înscrierea proiectelor a fost prelungit până pe 11 noiembrie!

Jurizarea va fi realizată de comisii de specialitate, cu competențe pentru categoriile pe care le evaluează, alături de editorii portalului Edumanager.ro.

IMPORTANT: Înscrierea și participarea la Gala Edumanager 2016 nu este condiționată de înscrierea unui proiect în competiție