Cele mai importante proiecte din învățământul românesc vor fi evidențiate în cadrul GALEI EDUMANAGER.RO, pe 22 noiembrie

Portalul Edumanager.ro, împreună cu Oameni și Companii, organizează în această toamnă o nouă ediție, cea de-a V-a, a Galei Edumanager.ro. Evenimentul va avea loc pe 22 noiembrie 2017, la București.

Acest eveniment, care a căpătat notorietate de-a lungul anilor, evidențiază eforturile care se fac pentru dezvoltarea sistemului educaţional din România şi pune în lumină proiectele importante derulate în acest an de instituţiile de învăţământ universitar şi preuniversitar.

Gala EduManager.ro va fi precedată de Conferința Națională Management Modern în Educație, care va oferi participanților informații importante legate de aplicații și soluții de comunicare destinate instituțiilor de învățământ universitar și preuniversitar, legislație, fonduri europene, management instituțional.

Pentru a participa la Gala Edumanager.ro, toate instituţiile de învăţământ preuniversitar şi universitar, precum şi organizaţiile profesionale din domeniul educaţiei sunt invitate să înscrie cele mai valoroase proiectele realizate în acest an.
Procedura de înscriere este următoarea: transmiteți un rezumat de maxim 5.000 caractere (2 pagini), în format word/pdf, prin email, la adresa proiecte@edumanager.ro pentru fiecare proiect propus. O instituţie poate propune maxim 3 proiecte. Rezumatul poate include link-uri către locații unde pot fi accesate informații suplimentare despre proiect. Proiectele trebuie să fie finalizate în cursul anului 2017, sau să fie într-o etapă suficient de avansată, astfel încât să permită evaluarea indicatorilor de succes. Vă rugăm menționați instituția care a implementat proiectul și categoria la care doriți să concurați.

Jurizarea va fi realizată de comisii de specialitate, cu competențe pentru categoriile pe care le evaluează, alături de editorii portalului Edumanager.ro. Toate proiectele transmise vor fi publicate pe portalul EduManager.ro și în newsletter-ul dedicat comunității.

IMPORTANT: Înscrierea și participarea la Gala Edumanager 2016 nu este condiționată de înscrierea unui proiect în competiție

Programul evenimentului:

14.30-15.00 Înregistrarea participanților

15.00-17.30 Seminarul Management Modern în Eduație – ediția a XIV-a

17.30-18.00 Pauză

18.00-20.00 Gala Edumanager.ro Spotlights, ediția a V-a

20.00-21.00 Cocktail și socializare

 

Pentru informaţii suplimentare şi înscrieri, vă rugăm să contactaţi coordonatorul evenimentului: Mari Semcu la Tel./Fax: 0232.240.628; E-mail: mari.semcu@oamenisicompanii.ro.

Formularul pentru confirmarea participării la eveniment este disponibil AICI