centru_meditatii.jpgCentrul de meditații și dezvoltare personală din București este un loc prietenos unde elevii vin cu zâmbetul pe buze și unde învață printre prieteni. Ca o alternativă la meditaţiile desfăşurate acasă, la profesori, a fost înfiinţat acest centru, investiţia fiind realizată printr-un proiect finanţat de Guvernul României în cadrul Programului pentru tineri întreprinzători.

Centrul de meditaţii funcţionează din septembrie 2013 şi se adresează atât elevilor care au nevoie de sprijin pentru a recupera materia şcolară neînţeleasă, de a se pregăti pentru examene, dar si adulţilor care au ieşit de mult de pe băncile şcolii şi care vor să promoveze examenul de bacalaureat.

Modalităţile de colaborare sunt flexibile pentru a putea veni în sprijinul a cât mai multor persoane. Prețul unei ședințe este de 45 RON pentru două ore, iar grupele sunt de câte 5 elevi, pe nivel de cunoștințe. La prima intrare în Centrul de Meditații se va face evaluarea elevului și distribuirea în grupa corespunzătoare nivelului de cunoștințe. Aici veți găsi profesori bine pregătiți și care predau la toate materiile de bază din liceu și gimnaziu. Centrul este dotat cu tehnică informațională și educațională modernă, elevii beneficiind de toate materialele necesare pentru pregătirea școlară.

În aceeaşi măsură, se dorește ca în Centrul de meditații și dezvoltare personală să fie primiți, în calitate de colaboratori, dascăli adevaraţi, care îşi fac meseria cu pasiune. Activitatea Centrului poate fi cunoscută mai bine pe site-ul www.centruldemeditatii.ro.