Autoritatea Nationala pentru Cercetare Stiintifica organizeaza Conferinta de lansare competitii pentru proiecte de cercetare-dezvoltare, inovare, finantate din fonduri structurale in cadrul Programului Operational Sectorial “Cresterea Competitivitatii Economice”.

Evenimentul are loc vineri, 13 martie 2009, ora 13, in Aula Magna „Haralamb Vasiliu” a Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara „Ion Ionescu de la Brad”.

Conferinta prezinta oportunitati de finantare pentru companiile interesate pe doua operatiuni specializate ale Axei Prioritare 2: Operatiunea 2.1.1 „Proiecte de CD in parteneriat intre universitati/institute de cercetare si intreprinderi” si Operatiunea 2.1.2 „Proiecte CD de inalt nivel stiintific la care vor participa specialisti din strainatate”.

La eveniment vor participa: Gerard Jitareanu, Presedinte al Autoritatii Nationale pentru Cercetare Stiintifica, Gheorghe Nichita, Primar al Municipiului Iasi, Constantin Simirad, Presedinte al Consilului Judetean Iasi, Viorel Lupu, Prefect al Judetului Iasi si Neculai Vitelaru, Presedinte al Patronatului Judetean al IMM-urilor Iasi.

Informatiile de specialitate vor fi prezentate participantilor in cadrul conferintei de catre Dana Gheorghe, Director General, Directia Generala Organism Intermediar pentru Cercetare, ANCS si Aida Catana, Director Birou Cooperare Transfrontaliera Romania – Bulgaria de la Ministerul Dezvoltarii Regionale si Locuintei, membru al Consiliului pentru Inovare.

Firmele interesate isi pot prezenta, in cadrul evenimentului, in mod gratuit, activitatea sau realizarile prin expunerea unui poster sau a altor materiale de prezentare.

Pentru informatii suplimentare sau pentru confirmarea participarii puteti lua legatura cu Gabriela Dobos, la adresa Gabriela.dobos@mct.ro.