Liceul „Nicolae Cartojan” din Giurgiu a reinfiintat clasa de pedagogie, aceasta fiind noutatea din oferta educationala prezentata cu prilejul Zilelor Educatiei Nationale.

„La cele 11 licee din judet avem 65 de clase pentru invatamantul la zi, 5 clase de seral si o clasa pentru frecventa redusa, iar ca o noutate pentru acest an avem o clasa cu profil pedagogic ce s-a reinfiintat la liceul ‘Nicolae Cartojan’ din municipiul Giurgiu”, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului Scolar al Judetului Giurgiu, Georgeta Stanescu, luni, in deschiderea Zilelor Educatiei Nationale.

Manifestarea a fost deschisa cu un spectacol sustinut de prescolarii de la Gradinita nr. 2 din municipiu si de elevi de la Scoala de Muzica, Palatul Copiilor si Seminarul Teologic Giurgiu. Elevii de gimnaziu au putut vizita, cu aceasta ocazie, standurile liceelor din judet, care si-au prezentat oferta educationala pentru anul scolar 2009 – 2010.

Manifestarile dedicate Zilelor Educatiei Nationale vor continua pe parcursul intregii saptamani, urmand sa se incheie sambata cu premierea elevilor care s-au evidentiat la olimpiadele scolare.