quartz_9aprilie.jpgEpisodul V – Monitorul inteligent

Conceptul de “Clasa interactiva” este un concept dezvoltat de compania Quartz Matrix pentru a veni in sprijinul cadrelor didactice si pentru a transforma invatamantul romanesc intr-un invatamant modern si interactiv.
Astazi va prezentam Monitorul inteligent, o continuare a seriei de prezentari pe care Quartz Matrix o propune pentru cresterea interactivitatii in procesul de predare-invatare.

Interactivitate nelimitata si management eficient al aplicatiilor!!!

Monitorul inteligent este solutia perfecta pentru profesorii care doresc sa interactioneze, sa faca adnotari si sa creasca implicarea elevilor in desfasurarea cursului.

Monitorul inteligent combina fuctiunile interactive ale tablei electronice cu usurinta si simplitatea in utilizare a unui monitor LCD.

Conectat la un PC si la un videoproiector, monitorul inteligent si galeria de imagini pe care soft-ul o pune la dispozitie, pot transforma un curs obisnuit intr-unul interactiv cu simulari si exercitii interactive si cu o gama variata de imagini.

Stiloul interactiv al monitorului inteligent indeplineste functiile unui mouse (click dreapta si stanga, drag&drop) si permite efectuarea de adnotari direct pe suprafata monitorului.

Mai multe detalii despre acest produs gasiti

AICI