quartz_2aprilie.jpgEpisodul IV – Tableta grafica A4 wireless

Conceptul de “Clasa interactiva” este un concept dezvoltat de compania Quartz Matrix pentru a veni in sprijinul cadrelor didactice si pentru a transforma invatamantul romanesc intr-un invatamant modern si interactiv.
Astazi va prezentam Tableta grafica A4 wireless, o continuare a seriei de prezentari pe care Quartz Matrix o propune pentru cresterea interactivitatii in procesul de predare-invatare.

Interactivitate a cursurilor din orice loc al salii de curs!!!

Tehnologia Bluetooth wireless va permite predarea cursurilor din orice loc al salii de curs (pana la o distanta de 100 m) sau transferul tabletei catre elevi, astfel le permiteti o mai mare contributie la desfasurarea cursului.

Soft-ul tabletei wireless permite adnotari de o mare finete si precizie, lucrul facil cu imagini din galerie si recunoasterea scrisului de mana si transformarea acestuia in scris electronic.

Stiloul tabletei indeplineste functiile unui mouse (click dreapta si stanga, drag&drop). Stiloul poate de asemenea sa inlocuiasca stiloul tablei electronice interactive.

Utilizati tableta grafica A4 wireless cu tabla electronica interactiva sau proiectati imagini direct de pe PC-ul Dumneavoastra si transformati astfel orice suprafata plana intr-o tabla interactiva!

Mai multe detalii puteti afla
AICI