Colegiul Economic Viilor din Bucuresti a fost unul dintre merituosii laureati ai Conferintei Nationale “Management modern in educatie”, desfasurata recent la Poiana Brasov.
LA aceste eveniment, conducerea colegiului a fost premiata pentru site-ul www.viilor.ro drept unul dintre cele mai interesante si operabile portaluri web din domeniul educatiei preuniversitare
Conducerea Colegiul Economic Viilor a tinut sa mentioneze ca participarea la Conferinta Nationala “Management modern in educatie” a constituit nu doar un motiv de satisfactie, prin prisma acestui premiu, ci si o reala oportunitate. “Am fost onorati de invitatia OSC pentru a participa la Conferinta Nationala pentru Management modern in educatie, unde profesionalismul organizatorilor a fost completat de valoarea invitatilor de la cel mai inalt nivel din domeniul educatiei. Au fost abordate teme de interes major pentru reforma invatamantului romanesc in contextul integrarii europene. Descentralizarea, noua reforma de bugetare a invatamantului si proiectele strategice finantate de UE au fost prezentate si dezbatute pe larg, fiind de real folos managementului modern”, au declarat prof. Teofil Vultur, Directorul Colegiului Economic Viilor si prof. Viorica Dorin, directoarea adjuncta a prestigioasei institutii scolare bucurestene.