Colegiul National “Dr. Ioan Mesota” Brasov isi dovedeste valoarea si pe internet

mesota_liceu.jpgColegiul National “Dr. Ioan Mesota” Brasov a confirmat odata in plus ca este nu doar una dintre cele mai prestigioase institutii de invatamant din orasul de la poalele Tampei, ci si pe plan national, numarandu-se printre laureatii Conferintei Nationale “Management modern in educatie”, desfasurata recent la Poiana Brasov.
La acest eveniment, care a reunit peste 150 de inspectori scolari generali, inspectori de specialitate, directori de colegii, licee si grupuri scolare si specialisti in management educational, conducerea Colegiului National “Dr. Ioan Mesota” Brasov a fost premiata pentru site-ul www.mesota.ro drept unul dintre cele mai interesante si operabile portaluri web din domeniul educatiei preuniversitare.

“Ne simtim foarte onorati pentru aprecierea dumneavoastra, prin premierea site-ului scolii noastre, ca facand parte din primele cinci la nivel national, la sectiunea scoli. Diploma a fost prezentata la primul consiliu profesoral, fapt care a smuls aplauzele intregii asistente de profesori, pentru cei care s-au ocupat de intretinerea acestui site si consideram acesta diploma ca o rasplata pentru munca lor”, a declarat Directorul colegiului brasovean, profesorul Octavian Polexa.

Acesta a mentionat ca intreaga conducere a Colegiului National “Dr. Ioan Mesota” tine foarte mult la traditia si renumele scolii si respectam eforturile profesorilor si elevilor care au dus faima scolii peste hotare, prin numeroasele premii si mentiuni acordate. Acest lucru se reflecta in paginile site-ului, unde este pus prezentul fata in fata cu trecutul scolii noastre. “Trezim, pe de o parte, nostalgia fostilor elevi si profesori, iar pe de alta parte aducem in prim-plan preocuparea scolii pentru un invatamant modern si calitativ. In concluzie tinem sa conservam reputatia si imaginea scolii, vrem sa aratam ca facem parte dintr-o elita profesionala a invatamantului national”, a adaugat directorul Octavian Polexa.

Domnia sa a declarat ca s-a simtit onorat sa fie invitat si sa participe la Conferinta Nationala “Management modern in educatie”, de la Poiana Brasov. “Asemenea intruniri sunt utile pentru noi toti, sunt utile in primul rand invatamintului si dorim sa participam la conferinte, simpozioane si alte manifestari de acest gen, in viitor”, a concluzionat profesorul Octavian Polexa.