Comunitatea Alumni a Facultăţii de Economie şi de Administrare a Afacerilor a Universităţii de Vest din Timişoara se oficializează

univ de vest tm.jpgDin data de 18 iunie, Facultatea de Economie şi de Administrare a Afacerilor a Universităţii de Vest din Timişoara îşi va reuni absolvenţii săi sub umbrela comunităţii ALUMNI. Cu această ocazie se va pune în funcţiune un site dedicat acestei comunităţi, dar şi un soft de gestiune a relaţiilor cu absolvenţii şi tinerii antreprenori. Diverse companii vor putea posta anunţuri care se vor adresa tuturor absolvenţilor FEAA.

Tot cu această ocazie se va organiza şi un eveniment de networking în colaborare cu Asociaţia Tinerilor Antreprenori JCI Timişoara – BUSINESS WINGS – având ca participanţi 20 de absolvenţi selecţionaţi, actori de top în lumea afacerilor din Timişoara. În plus, oamenii de afaceri vor beneficia şi de un training susţinut de Mihaela Stroe.

Business Wings este un eveniment de speed networking ce urmăreşte identificarea oportunităţilor de afaceri între participanţii prezenţi: antreprenori, manageri, consultanţi, freelanceri.

Pe parcursul a două ore, tinerii antreprenori selectaţi vor avea la dispoziţie o serie de mini întâlniri de cinci minute cu fiecare din restul participanţilor fie într-o limuzină Audi pusă la dispoziţie de partenerul Porsche Timişoara, fie în cadrul cafenelei Fashion Lounge din cadrul showroomului Porsche, în care să se prezinte pe sine şi afacerea pe care o reprezintă şi să identifice posibilităţi de colaborare pentru viitor.