Joi, 20 Mai, începând cu ora 16.00, vă invităm la o nouă întâlnire organizată în cadrul programului Management Modern în Educație. Evenimentul este dedicat directorilor, directorilor adjuncți și cadrelor didactice din învățământul preuniversitar.

Tema ediției se axează pe noile oportunități  din domeniul educației medicale, oferite prin intermediul Academiei Europene pentru Asistenți Medicali.

Academia Europeană pentru Asistenţi Medicali de este fondată de către Rețeaua de Sănătate Regina Maria, în colaborare cu COVENTRY UNIVERSITY din Marea Britanie şi va oferi un program de licenţă de 3 ani, cu specializarea de Asistent Medical Generalist, ce asigură absolvenţilor şansa unui job garantat în ţara lor.

Invitații ediției sunt Dan Carciumaru, Manager Programe Educaționale, Academia Europeană pentru Asistenți Medicali, George Radoicovici, Decan al Academiei Europeane pentru Asistenți Medicali și Luciana Banu, studentă în anul I.

Participarea este gratuită pentru directori, directori adjuncți și cadrele didactice din învățământul preuniversitar în baza completării formularului de înregistrare:

https://www.edumanager.ro/formular-de-inregistrare-management-modern-in-educatie-20-mai/

Aceasta este o comunitate Oameni și Companii. Oameni și Companii – OSC – este un ecosistem avansat de marketing care integrează peste 100 comunități business și profesionale și 30 de platforme digitale proprii asociate acestor comunități. Toate comunitățile OSC: aici. Toate platformele OSC: aici. Portofoliul OSC: aici.