Nevoia de mobilitate și echipamente și aplicații inovative sunt printre principalele subiecte ce vor fi abordate în cadrul webinarului organizat de platforma GlobalManager.ro, marți, 27 aprilie, de la ora 16.00. Întâlnirea este adresată managerilor din companii cu diverse de domenii de activitate, care administrează echipe mobile: retail, distribuție, flote, farma, producție și altele.

Soluțiile ce vor fi prezentate în cadrul webinarului sunt fiabile, versatile și testate în cele mai diverse medii: apă, praf, hale industriale, temperaturi foarte scăzute sau foarte ridicate, spitale, în contact cu produse chimice.

Participarea la eveniment este gratuită, iar accesul se realizează prin completarea formularului de înregistrare din invitație: https://www.globalmanager.ro/globalmanager-ro-mobilitate-tehnologie/. Întâlnirea va fi moderată de jurnalistul Dorin Chioțea.

Partenerii webinar-ului sunt Samsung și CertSign.

Aceasta este o comunitate Oameni și Companii. Oameni și Companii – OSC – este un ecosistem avansat de marketing care integreaza peste 100 comunitati business si profesionale si 30 de platforme digitale proprii asociate acestor comunitati. Toate comunitatile OSC: aici. Toate platformele OSC: aici. Portofoliul OSC: aici.