uvvg_simulare.jpgAsociația Europeană a Studenților la Drept din Arad (ELSA) din cadrul Facultății de Științe Juridice a Universității de Vest „Vasile Goldiș” a organizat, pe 12 decembrie, la Tribunalul Arad, un concurs de procese simulate pe drept civil.

La concurs au participat studenți din cadrul Facultății de Științe Juridice din anul II, III și IV, procesul având ca bază rezilierea unui contract de întreținere. Studenții au format câte două echipe, iar în urma jurizării s-au aflat pe locul I: Tănase Cosmin, Decebal Fordon, locul II: Andrea Galfi, Corbei Emanuel. Cel mai bun pledant fiind Emanuel Corbei. Completul de judecată a fost condus de dl. judecător Horia Oprean, profesor la Facultatea de Științe Juridice din cadrul Universității de Vest „Vasile Goldiș”.

Studentul Andrei Pusok, vicepreședinte ELSA Arad a declarat: „Prin acest concurs am urmărit dezvoltarea abilităților de avocat ale studenților, organizarea cadrului ideal pentru afirmarea și dezvoltarea calității tinerilor juriști. Evenimentul a fost organizat pentru a doua oară de Elsa, primul fiind desfășurat anul trecut. Cu această ocazie vreau să mulțumesc Universității de Vest „Vasile Goldiș”, dl. președinte, prof. univ. dr. Aurel Ardelean, Facultății de Științe Juridice, președintelui Tribunalului Arad, Ștefan Lucaciuc, precum și sponsorilor pentru oferirea premiilor în bani câștigătorilor”.