olegiul Tehnic ,,Gheorghe Asachi’’ Iaşi în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar al Judeţean Iaşi, Societatea Ortodoxa a Femeilor Romane – Iaşi, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Iaşi, Biserica Sfinţii Patruzeci de Mucenici Iaşi, Colegiul Tehnic ,,Dimitrie Leonida’’ Iaşi , Mitropolia Moldovei Şi Bucovinei vă invită să participaţi la concursul naţional ,,NAŞTEREA DOMNULUI, PRILEJ DE BUCURIE PENTRU CREŞTINI’’ .

Concursul se adresează atât cadrelor didactice, precum şi preşcolarilor, elevilor din învăţământul primar, gimnazial şi liceal. După cum este specificat în regulamentul ataşat, sunt două secţiuni la care puteţi participa: cea de creaţie plastică, precum şi una de materiale în power point. Prin organizarea acestui concurs ne propunem să realizăm un schimb de experienţă pentru toate cadrele didactice participante, o mai bună cunoaştere de către elevi a tradiţiilor şi obiceiurilor religioase din România şi Europa legate de marea sărbătoare a Naşterii Domnului.


Pentru relaţii suplimentare mă puteţi contacta la numărul de telefon: 0742918520, oragnizator prof. Mujdei Mariana, sau prof. Apopei Camelia: 0740400312. Regulamenetul de participare şi fisele de inscriere sunt anexate mai jos. Va multumim pentru interesul acordat!Pentru relatii suplimentare ma puteti contacta si pe adresa de e-mail mari_lilliana@yahoo.com