Şcoala Populară de Arte “Tudor Jarda”, instituţie de cultură care funcţionează sub autoritatea Consiliului Judeţean Cluj, organizează a doua ediţie a Concursului Naţional de Grafică al Şcolilor Populare de Arte, manifestare prin care se urmăreşte valorificarea talentului cursanţilor în domeniul graficii.
Tema concursului este : „EPOCA DE AUR”. Tehnica este la alegere, dar se va ţine cont de tehnicile specifice graficii.

Fiecare şcoală va selecta şi va desemna maxim 3 cursanţi, urmând ca fişele de participare să fie avizate de instituţia pe care o reprezintă iar fiecare participant va putea înscrie în concurs maxim 3 lucrări, acestea fiind înrămate şi cu sticlă.


Lucrările vor trebui expediate pe adresa Şcolii Populare de Arte „Tudor Jarda” Cluj-Napoca, str. Fabricii de Zahăr nr. 51, Cluj-Napoca, CP 400624, în atenţia domnului expert Lucian Szekely – Răfan, data limită de trimitere fiind 10 aprilie 2011.


Vernisarea şi jurizarea expoziţiei va avea loc la Galeria „55”, în data de 15 aprilie 2011. Returnarea lucrărilor se va face de către organizatori, după închiderea expoziţiei care va avea loc în data de 2 mai 2011. Lucrările premiate vor rămâne în patrimoniul Şcolii Populare de Arte „Tudor Jarda” Cluj-Napoca.