Concursul de titularizare va avea loc pe 13 iulie

examen titularizare.jpgExamenul de titularizare va avea loc pe 13 iulie, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului.

Etapa I de repartizare în şedinţă publică, la nivel de centru de concurs/ unitate de învăţământ, a candidaţilor care au obţinut cel puţin nota 7,00 (şapte) la concursul de titularizare pe posturile didactice/ catedrele vacante titularizabile va avea loc între 22 şi 25 iulie.

Reactualizarea şi afişarea listei posturilor didactice/ catedrelor vacante titularizabile pe portalul Ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului, la inspectoratele şcolare şi la centrele/ unităţile de învăţământ care organizează concurs are ca termen data de 26 iulie iar emiterea şi comunicarea deciziilor de repartizare pe post/ catedră se va face până pe 5 august.

Cea de a doua etapă de repartizare a candidaţilor care au obţinut cel puţin nota 7,00 (şapte) la concursul din 13 iulie în alte centre de concurs/ judeţe pe posturile didactice/ catedrele vacante titularizabile rămase neocupate după prima etapă de repartizare are ca termen data de 29 iulie.

Publicarea pe portalul Ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului a listei cu posturile didactice/ catedrele netitularizabile rămase vacante, inclusiv a celor titularizabile rămase neocupate care au devenit netitularizabile şi a posturilor didactice/ catedrelor rezervate şi afişarea acestora la inspectoratele şcolare şi la centrele de concurs se va face până pe 30 iulie.

Concursul de suplinire va fi susţinut în Capitală până pe 4 august iar rezultatele vor fi afişate până pe 5 august. Depunerea şi rezolvarea contestaţiilor se va face între 5 şi 8 august. Testarea suplinitorilor fără studii corespunzătoare postului va avea loc în 3 şi 4 august iar rezultatele vor fi afişate până pe 5 august. AGERPRES