Mirela Pintea Enea a fost numită inspector general şcolar al judeţului Mehedinţi, iar inspector general adjunct – Simona Tatomir, a declarat prefectul judeţului, Nicolae Drăghiea.

Potrivit sursei citate, cele două lucrau deja în sistem, prima ocupând de aproape două luni funcţia de inspector general adjunct, iar cea de a doua fusese detaşată în interesul serviciului pe o funcţie de inspector la IŞ Mehedinţi. „Sper ca noua conducere să facă faţă problemelor cu care se confruntă învăţământul mehedinţean. În această perioadă se desfăşoară examenul de Bacalaureat şi este nevoie de soluţii eficiente pentru rezolvarea multor chestiuni”, a afirmat Drăghiea.

La rândul său, inspectorul general şcolar Mirela Pintea Enea a precizat că va face tot ce este posibil ca în instituţia pe care o conduce activitatea să se desfăşoare la standarde europene, să fie continuu în sprijinul comunităţii. „Ne aflăm în plină desfăşurare a probelor orale ale sesiunii de vară a examenului de bacalaureat, căruia îi vom acorda atenţia cuvenită. Urmează evaluările naţionale la clasa a VIII-a. Iată doar câteva din priorităţile noastre imediate”, a spus şeful IŞJ Mehedinţi, Mirela Pintea Enea. AGERPRES