Facultatea de Contabilitate si Informatica de Gestiune din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti va organiza, in zilele de 19 si 20 Iunie, la Bucuresti, a treia Conferinta internationala de Contabilitate si Informatica de Gestiune cu tema „Cunoastere, informare si comunicare”.
„Scopul conferintei este de a genera o dezbatere stiintifica la nivel international in domeniile contabilitate financiara, contabilitate de gestiune, audit, informatica de gestiune, analiza economicofinanciara, drept comercial si civil”, precizeaza organizatorii.

In urma procesului de evaluare stiintifica desfasurat in doua etape succesive (evaluarea rezumatului si evaluarea lucrarilor) au fost acceptate 129 de lucrari care vor fi prezentate in cadrul a 27 de sectiuni. Lucrarile conferintei vor fi sustinute in limbile engleza si franceza.

In acest an, organizatorii propun o sectiune destinata sustinerii doctoranzilor si tinerilor cercetatori in vederea ameliorarii calitatii lucrarilor de cercetare, cea de-a doua este o intalnire cu editori de prestigiu de la reviste internationale de specialitate.