Pe 27 mai, începând cu ora 11.00 EEST,  are loc evenimentul  „Lessons learned from cybersecurity experts. Perspectives from Romania and the United States of America”, eveniment organizat de Asociația Română pentru Asigurarea Securității Informației (ARASEC) cu sprijinul Ambasadei SUA în România și CERT-RO.

Evenimentul subliniază importanța schimbului de bune practici și a studiilor de caz relevante pentru creșterea nivelului de conștientizare și necesitate a  securității cibernetice. Cooperarea internațională între instituții publice, companii private, universități și ONG-uri din România și Statele Unite ale Americii este un pas important pentru combaterea criminalității cibernetice.

În cadrul evenimentului se vor reuni experți din sectorul public, privat și universitar care vor prezenta soluții și exemple de bune practici din domeniul securității cibernetice. Principalele teme de discuție din cadrul evenimentului vor fi: parteneriatul strategic Statele Unite-România din punct de vedere instituțional, ce efecte a avut pandemia asupra sectorului privat din punct de vedere al securității și importanța cooperării pentru educație eficientă și conștientizare.

Pentru a afla mai multe detalii despre eveniment și pentru a vă înscrie, accesați https://www.cyberlearning.ro/cybersecurity-online-event/ .

Acest proiect este dezvoltat de Asociația Română pentru Asigurarea Securității Informației (RAISA) în parteneriat cu Ambasadei SUA în România și CERT-RO.