euprera_logo.jpgFacultatea de Litere, Sectia Comunicare si Relatii Publice, in colaborare cu Universitatea din Bucuresti si cu sprijinul Asociatiei de Cercetare a Relatiilor Publice Europene si Educatie va organiza, in perioada 23-26 septembrie, Congresul EUPRERA.

In cadrul congresului vor fi abordate aspecte corporatiste actuale, in vederea crearii unei perspective europene, a declarat purtatorul de cuvant al Universitatii Bucuresti, Aurel Ghimpu.

Avand in vedere profilul sectiei principalului organizator, o atentie deosebita va fi acordata caracterului interdisciplinar al lucrarilor si proiectelor, precum si modului de abordare a subiectelor stringente din stiintele comunicarii si relatiilor publice. Printre subiectele prezentate se vor numara reputatia corporatista si consecinte sociale, mediul afacerilor si investitiilor in educatie si cercetare, impactul relatiilor publice in sprijinul competitivitatii afacerilor, relatiile publice in societatile de tranzitie si de post-tranzitie, functiile noilor media in relatiile publice corporatiste.

Totodata, in cadrul congresului se vor organiza mese rotunde si workshop-uri pe diverse teme. Specialistii care reprezinta organizatiile din domeniile public, privat si nonprofit pot sa-si trimita lucrarile si studiile de caz relevante pentru experienta corporatista pana in data de 15 februarie. Eseurile si prezentarile ar trebui sa aiba maxim 500 de cuvinte, excluzand tabelele si imaginile.