Timp de patru zile, intre 11 si 14 decembrie, se va desfasura la Palatul Parlamentului a 12-a editie a Congresului National pentru Studenti si Tineri Medici.

In cadrul acestui eveniment, organizat de Societatea Studentilor in Medicina din Bucuresti (SSMB), se va reuni elita invatamantului sanitar romanesc, pentru a prezenta noutatile din domeniu si a fi la curent cu cele mai recente tehnici utilizate in medicina contemporana.

In deschiderea oficiala a evenimentului stiintific, invitati de marca vor aborda problemele actuale ale sistemului sanitar din Romania si vor comunica perceptia lor asupra pasilor ce trebuie efectuati pentru solutionarea acestora. Pe parcursul celor 4 zile vor fi organizate sesiuni de comunicari stiintifice pe 3 sectiuni, anume Stiinte fundamentale, Stiinte chirurgicale si Stiinte medicale, sub forma de prezentare orala sau poster, in care studentii si medicii rezidenti participanti vor avea ocazia sa-si prezinte rezultatele studiilor efectuate.

Cei care vor lua parte la actiunile desfasurate in timpul Congresului National pentru Studenti si Tineri Medici pot beneficia de workshop-urile sustinute de cadre didactice specializate, cu o deosebita experienta in domeniul pe care il reprezinta: prof. dr. Streinu Cercel, prof. dr. Ion Sinescu, prof. dr. Mircea Ioan Popa, conf. dr. Cristian Baicus, conf. dr. Ileana Constantinescu, conf. dr. Laurentiu Belusica si altii.