Elevii dâmboviţeni care au obţinut nota 10 la examenul de Bacalaureat din acest an au primit, marţi, câte un laptop din partea Consiliului Judeţean.

Cei cinci elevi au fost invitaţi, alături de părinţi, diriginţi şi directorii liceelor din care provin, la şedinţa extraordinară a CJ, în deschiderea căreia s-a desfăşurat ceremonia de premiere. Performanţa trebuie apreciată – a fost mesajul transmis de preşedintele CJ Dâmboviţa, Florin Popescu.

”Îi felicităm pe profesori, pe părinţi, dar în primul rând pe elevii care au făcut un efort într-un an în care Bacalaureatul nu a fost uşor de luat, după cum s-a văzut. Eu însumi am absolvit cu nota 10 la Bacalaureat, aşa că ştiu ce efort şi ce sacrificii au fost nevoiţi să facă aceşti copii, familiile lor, pentru a atinge o asemenea performanţă”, a afirmat Florin Popescu.

Rata de promovare la Bacalaureat, în judeţul Dâmboviţa, a fost în acest an de 35,5%. Niciunul dintre elevii Liceului Auto din Târgovişte nu a reuşit să promoveze acest examen. La nivelul judeţului, cinci dintre elevi au obţinut nota 10, iar cele mai bune rezultate la Bacalaureat au fost înregistrate la Liceul Carabela şi la Liceul de Arte „Bălaşa Doamna”. AGERPRES