Un număr de nouă elevi de la licee şi şcoli gimnaziale din municipiul şi judeţul Giurgiu care au obţinut rezultate deosebite la olimpiadele naţionale şi concursurile şcolare internaţionale împreună cu profesorii care i-au pregătit vor primi premii în bani din partea Consiliului Judeţean Giurgiu.

„De-a lungul timpului am alocat sprijine financiare pentru tot felul de situaţii sociale, dar ne-am gândit că este timpul să îi premiem şi astfel să le arătăm recunoştinţa şi interesul nostru şi totodată să îi motivăm şi pe cei care au obţinut rezultate şcolare deosebite şi s-au remarcat la olimpiadele naţionale sau la concursurile internaţionale”, a declarat, în cadrul şedinţei Consiliului Judeţean Giurgiu, preşedintele CJ Giurgiu, Vasile Mustăţea.

Astfel, consilierii judeţeni au aprobat marţi un proiect de hotărâre prin care alocă suma de 42.000 de lei pentru recompensarea elevilor care au obţinut rezultate deosebite. Pe lângă aceştia vor fi premiaţi şi profesorii care i-au pregătit în obţinerea acestor performanţe.

Elevii cu rezultate deosebite la olimpiadele naţionale vor primi premii în bani din partea CJ Giurgiu cu sume cuprinse între 1.500 şi 3.000 de lei în funcţie de locul ocupat pe podium. AGERPRES