olimpici teleorman.jpgConsiliul Judeţean Teleorman a premiat, în cadrul unei festivităţi, marţi, elevii care s-au remarcat pe parcursul anului trecut la etapele naţionale ale olimpiadelor şi concursurilor şcolare.
Preşedintele CJ Teleorman, Liviu Dragnea, a înmânat diplome şi premii în bani cu valoarea totală de aproximativ 7.000 de lei unui număr de circa 40 de elevi de la mai multe şcoli generale şi licee din localităţi urbane şi rurale. De asemenea, au fost premiaţi cu bani dascălii care au pregătit elevii care au reprezentat cu cinste Teleormanul.

„Cred că merită felicitări elevii şi dascălii care au depăşit toate greutăţile din această perioadă tulbure pentru educaţie, cei ce câştigă la olimpiadele şcolare putând fi apreciaţi pentru mentalitatea de învingători”, a afirmat Liviu Dragnea. În opinia sa, este nevoie de decizie politică pentru ca dascălul să revină la demnitatea pe care o merită în societatea românească.


CJ Teleorman a mai organizat o festivitate asemănătoare la sfârşitul anului trecut, când cei mai buni sportivi din judeţ, stabiliţi prin clasamentul întocmit de Direcţia de Sport şi Tineret, au fost răsplătiţi din acelaşi buget propriu cu premii totale de 8.000 de lei pentru rezultatele din 2010. AGERPRES