Relația dintre profesor și elev este extrem de importantă în procesul de învățare și poate influența într-o manieră pozitivă sau negativă modul în care tinerii își aleg carierele pe care le vor urma.

În acest context, Comunitatea OSC – Edumanager organizează în data de 24 februarie, de la ora 16:30, o întâlnire dedicată modului de relaționare dintre profesor și elev, având ca temă : Cum îmbunătățim învățarea și relaționarea profesor – elev prin cunoaștere de sine.

Moderatorul întâlnirii, Andreea Marc, va discuta cu Paul Olteanu, Master trainer, Coach și fondator MindArchitect.ro. despre importanța cunoașterii de sine atât în cazul profesorilor cât și a elevilor.

Webinarul va avea o durată de aproximativ 90 de minute, iar  accesul la întâlnire este GRATUIT pentru directorii instituțiilor de învățământ și pentru profesori.

Invitația în cadrul evenimentului este disponibilă AICI iar pentru a participa la eveniment, te poți înscrie pe baza formularului ce se regăsește AICI.

Comunitatea OSC-Edumanager se adresează managementului instituțiilor de învățământ preuniversitar și universitar, precum și profesorilor. Comunitatea este dezvoltată și administrată de Oameni și Companii-OSC, organizație care oferă soluții de marketing utilizând un ecosistem propriu de +100 comunități business sau profesionale și 42 platforme digitale asociate. O listă cu aceste platforme puteți vedea aici. O listă de comunități, aici.