Inspectoratul Scolar Judetean Suceava, Universitatea „Stefan cel Mare” Suceava -Facultatea de Stiintele Educatiei, Casa Corpului Didactic „George Tofan” – Suceava si Scoala cu clasele I-VIII Vatra Moldovitei organizeaza pe 24 mai cursul de formare „Perspective inovatoare in predarea la clasele simultane”.
Cursul de formare va avea o durata de 10 ore si se va desfasura in parteneriat cu specialisti in educatie si reforma curriculara (inspectori scolari , profesori metodisti , mentori , formatori ,cadre didactice cu experienta in activitatea la clase cu predare simultana).

Activitatile vor viza informarea cursantilor cu privire la modalitatile moderne de proiectare si organizare transdisciplinara a activitatii didactice, la posibilitatile de utilizare in lectii a metodelor interactive, care au la baza activitatea pe grupe, la operationalizarea conceptuala in studiul particularitatilor psihologice ale elevilor din clasele I-IV.

La curs pot participa numai cadre didactice care isi desfasoara activitatea in conditii de simultaneitate sau functioneaza la scoli in care exista clase cu predare simultana. Taxa de participare este de 15 RON si se achita prin mandat postal ,in perioada 5.05.2008-18.05.2008 pe adresa: LOGHIN ROZALIA ,Vatra Moldovitei, jud. Suceava, cod 727595.

Inscrierile si comentariile se fac prin e-mail in perioada 5.05.2008-18.05.2008 la adresa: perspective.simultan@yahoo.com. Informatii suplimentare se pot obtine la telefon 0741.107493.