Ultimul curs international din Grecia, in anul 2019, cu tema “Metode inovatoare de predare si invatare experientiala“, va avea loc in perioada 17-18 august, la Hotel Holiday Inn (5 stele), Salonic, Grecia.

Cursul se adreseaza directorilor de scoli sau de alte organizatii din educatie, profesorilor din ciclul gimnazial si liceal, invatatorilor si educatorilor. Cursul isi propune sa prezinte solutii actuale pentru profesionistii din educatie astfel incat planificarea lectiilor, precum si comunicarea si evaluarea copiilor nativi-digital sa devina mai eficiente si mai atractive.

 

De ce sa vii?

~ iti actualizezi metodele de predare cu cele mai noi metode folosite la nivel european

~ inveti cum sa captezi atentia elevilor si cum sa ii motivezi sa invete

~ iti adaptezi comunicarea la generatia nativilor digitali

~ iti imbunatatesti competentele digitale

~ participi la un curs sustinut de un trainer international cu experienta

~ te conectezi international, avand posibilitatea de a interactiona direct cu trainer-ul grec, cu scopul de a afla informatii noi si de a lega parteneriate

~ primesti diploma internationala

~ primesti mapa cursului cu materiale

~ ai acces la comunitate

~ primesti traducerea cursului in limba romana

~ vizitezi o destinatie turistica minunata din strainatate

 

In plus…

Poti veni cu insotitor, copii sau prieteni. De asemenea, iti poti prelungi perioada de curs, astfel incat sa iti transformi sejurul intr-o vacanta de vis.

 

Teme abordate

~ metode inovatoare de predare

~ invatare experientiala

~ digital storytelling

~ predare creativa

~ resurse educationale online

 

Agenda cursului

 

Ziua I – 17 august

10:00 – 11:00 Unde ne aflam la nivel mondial cu sistemul educational?

11:00 – 12:00 Modele educationale globale. Studiu de caz: exemple de bune practici. Cum le putem integra in activitatea noastra si ce putem prelua pentru a ne imbunatati propriul proces de predare?

12:00 – 14:00 Cele mai noi metode de predare folosite in Europa. Exercitii si activitati pe care le putem folosi la clasa. Brainstorming. Activitate de grup.

 

Ziua II – 18 august

10:00 – 11:00 Invatare experientiala prin arta. Cum putem trata conflictele si cum putem explica cele mai abstracte concepte folosindu-ne de arta?

11:00 – 12:00 Ce este digital storytelling si cum putem ajunge un storyteller online potrivit pentru elevii nostri?

12:00 – 13:00 Vreau sa fiu mai creativ cu elevii mei. Metode simple de a trezi interesul copiilor la ora si de a le incuraja creativitatea, chiar si in cadrul disciplinelor exacte.

13:00 – 14:00 Resurse educationale digitale. Cum le gasim? Cum le folosim pentru a transforma lectiile noastre in lectii interactive spectaculoase?

 

Afla mai multe despre curs si inscrie-te pana la 16 iulie accesand urmatorul link: http://www.olimpnet.ro/17-18-august-2019-salonic-grecia-cursul-international-inovator/?a=514

Pentru alte amanunte, contactati organizatorii prin e-mail la office@olimpnet.ro sau la telefon la +40 760 676 805.