Academia Nationala de Informatii „Mihai Viteazul” organizeaza cursul postuniversitar de specializare in cadrul Colegiul National de Informatii. Cursul dureaza 45 de zile si se desfasoara in perioada 15 martie-18 iunie.

Pentru inscriere sunt necesare un curriculum vitae model european, o recomandare din partea institutiei in care candidatul isi desfasoara activitatea, o tema de cercetare stiintifica pe o tema de interes privind securitatea nationala, cu aplicabilitate in domeniul in care lucreaza candidatul, copie dupa certificatul de nastere, patru fotografii de tip buletin, precum si copii dupa actul de identitate, diploma de licenta insotita de foaia matricola, certificatul de casatorie – in cazul schimbarii numelui – chitanta privind contravaloarea taxei de inscriere, un dosar plic.

Taxa de inscriere este de 100 de lei, iar taxa de scolarizare este de 750 lei. Inscrierile pentru participarea la colocviul de admitere se fac in perioada 1-19 februarie, de luni pana vineri, intre orele 9,00 – 13,00, la secretariatul Academiei Nationale de Informatii ,”Mihai Viteazul”. AGERPRES