Cursuri gratuite pentru părinții îngrijorați de cum se va desfășura școala în pandemie

Constantând îngrijorarea din rândul celor mai mulți părinți care au copii de vârstă preșcolară și școlară, psihopedagogul Mioara Țârulescu din Brașov a lansat un program gratuit, online, menit să răspundă frământărilor acestora.

”<Școala în pandemie> este un proiect născut din nevoia reală a fiecărui părinte responsabil de a afla cum să gestioneze perioada următoare și cum să își ajute copilul să o traverseze. La acest moment știm că în 14 septembrie începe școala. Virusul este prezent! E firesc să te întrebi: <Ce fac eu ca părinte? Care este decizia cea mai bună pentru copiii mei? Cum le ofer șansa la normalitate într-un cadru sigur?>

Pentru a putea decide obiectiv, m-am detașat de părintele din mine, fără a uita că el este acolo. În calitate de psihopedagog și profesor am răscolit psihologia copilului, psihologia crizei, psihologia familiei, psihoterapia (lucrul cu anxietățile), toată experiența mea și am extras informații asumate, adaptate contextului și presiunilor lui, astfel încât fiecare părinte să ia decizia cea mai potrivită pentru copilul lui, pentru prezentul și viitorul lui”, explică expertul în psihoeducație Mioara Țârulescu.

 

Workshop-ul online ”Școala în pandemie” este programat în 07.09, la ora 18.00, iar cei interesați se pot înscrie pe: https://www.aidoma.com/ro/evenimente/scoala-in-pandemie-16.html

Cursul este realizat sub brandul Aidoma by Mioara Țârulescu, o platformă dedicată dezvoltării personale, care integrează workshop-uri, seminarii și module interactive elaborate de experți în psihologie.