epson_emp-x56.jpgCombinati prezentarile educationale de inalta calitate cu fiabilitate si un pret accesibil. Proiectorul Epson EMP-X56 este tot ce aveti nevoie pentru a realiza o prezentare de calitate. In plus, este insotit de telecomanda si o geanta de transport ergonomica.

Amplasati cu rapiditate echipamentul si proiectati imagini superbe, pline de culoare, dintr-o varietate de pozitii. Proiectorul X56 este compatibil 100% cu cele mai noi sisteme de panouri digitale de afisaj. Economisiti bani si energie cu tehnologia exclusiva Epson a lampilor E-TORL. Cu aceste lampi de putere redusa obtineti o luminozitate excelenta. In acelasi timp, va bucurati de performanta de durata si de fiabilitatea acestora.

Epson EMP-X56 este un proiector de inalta performanta, fiabil, la pret bun, ideal pentru sala de clasa.

– Indiferent de subiect, imaginile proiectate de dumneavoastra sunt excelente, cu tehnologia Epson 3LCD

– Utilizare facila si pornire rapida, la 5 secunde timp de pornire si 1 secunda pentru oprirea completa

– Lampa cu tehnologie exclusiva Epson E-TORL functioneaza timp de 4000 de ore si produce o luminozitate de 2000 lumeni

– Realizati prezentarea lectiei fara a fi deranjat – operare functionare supersilentioasa, la numai 28 dB.

Aliatul dumneavoastra pentru lectii atractive sau divertisment pentru copii

Vreti sa aduceti un plus de culoare lectiilor dumnoavoastra, oferindu-le copiilor posibilitatea de a invata rapid, intr-un mod distractiv? Proiectorul Epson EH-DM2 ii va tine cu atentia atintita la orele de curs! Puteti proiecta materiale didactice, desene animate sau filme educative, ii puteti invata pe copii sa se joace sau puteti anima orele de petrecere a timpului liber.

Cu Epson DM2 proiectia devine o joaca de copii! Conectati cablul, alegeti un DVD/DivX si bucurati-va de spectacol! Puteti, in plus, sa rulati CD-uri, sa va uitati la programele TV, sa va conectati la consolele de jocuri, sa ascultati muzica de pe MP3 player ori sa proiectati slideshow-uri cu prezentari sau albume de folografii, direct de pe USB memory stick.

Acest proiector este usor de transportat datorita manerului special si gentii de transport cu care este dotat in standard. Designul sau compact si atragator il transforma intr-o piesa eleganta in salile de curs si in laboratoare sau acasa.

Imprimanta ideala pentru imprimarea de text sau materiale didactice pline de culoare

Revolutionati modul in care printezi la scoala cu Epson B-500DN! Bucura-te de culori superbe si de o calitate a textului comparabila cu tehnologia laser la costuri reduse. Listeaza pana la 33 de pagini pe minut, monocrom sau color, la aceeasi calitate ca imprimarea laser! Numai 0.092 RON + TVA costuri de imprimare pentru o pagina color si doar 0.022 RON + TVA pentru o pagina alb-negru!

Productivitate sporita

– Cartuse de mare capacitate pentru listare mono de pana la 8000 pagini si listare color de pana la 7000 pagini

– Capacitate de alimentare cu hartie de 650 coli

– Duplex automat

– Listeaza pana la 37 ppm, cu 33 ppm mono si 32 ppm color la calitate business

– Prima pagina este listata in numai 3 secunde

epson_imprimanta1.jpg

Imbina calitatea si rapiditatea

– Castiga timp cu un sistem inovativ de alimentare cu hartie

– Capul de printare realizat cu tehnologia Epson Micro Piezo© si sistemul de verificare Auto Nozzle asigura rezultate optime la fiecare utilizare.

O gama variata de medii de printare

– Alege dintr-o gama variata de medii de printare cu marimi diferite.

– Ideala pentru imprimarea de text sau materiale didactice pline de culoare.

– Tehnologia unica DuraBrite Ultra Inks, rezistenta la apa, pete si decolorare, arata superb pe orice medie de printare si se usuca intr-un timp foarte scurt.

Costuri extrem de avantajoase

– Maximizeaza succesul afacerii dumneavoastra mentinand costuri de imprimare reduse.

– Listeaza color la costuri similare celor obtinute cu o imprimanta laser monocrom.

epson_imprimanta2.jpg