DENT ESTET introduce programele inovative de estetica faciala si dentara

taban_oana.jpgUn editorial de Dr. Oana TABAN, fondator si CEO al Grupului de clinici DENT ESTET.

Stiu cat de dificil este, in zilele noastre, sa-ti imparti timpul intre solicitari profesionale, familie, obligatii sociale si, din ce in ce mai rar, activitati personale.

Stiu, de asemenea, cat de mare este presiunea sociala asupra aspectului estetic, in business si in societate, mai ales pentru un manager: trebuie sa arati prezentabil, sa zambesti frumos si convingator – pentru a avea un atu un plus in timpul prezentarii, discutiei de afaceri sau vanzarii.

Este demonstrat stiintific ca persoanele atragatoare, preocupate de aspectul estetic, au o rata de succes mai mare decat cele dezinteresate de felul in care arata .
In aceste conditii, cum poate un manager, un lider care are prin definitie agenda organizata la secunda, sa isi imbunatateasca si sa isi mentina un aspect estetic agreabil, cerut de rigorile societatii, in timpul redus de care dispune?

Pornind de la aceasta provocare, pe care am simtit-o adesea in discutiile cu clientii nostri, suntem primii care am introdus in tara, si sprijinim activ, conceptul si programele “Derma&Dental Esthetics”.

Derma &Dental este ultima tendinta in domeniul esteticii si se adreseaza persoanelor care, fie au timpul extrem de limitat dar isi doresc sa ajunga la aspectul estetic dorit intr-o perioada cat mai scurta, fie se pregatesc pentru o zi deosebit de importanta in viata profesionala sau personala si vor sa arate extrem de bine cu aceasta ocazie.

Un concept nou in Occident si recent promovat in Romania, Derma&Dental presupune abordarea fetei ca intreg si furnizarea de tratamente si solutii pentru imbunatatirea aspectului facial precum si a sanatatii si esteticii dentare, simultan si intr-un timp redus.

Un chip desavarsit, din punctul de vedere Derma&Dental, inseamna: un ten curat, luminos, tanar, si un zambet frumos cu dinti albi, drepti si bine pozitionati.

DENT ESTET, alaturi de una din cele mai bune clinici de dermestetica din tara, ofera programe personalizate si tratamente dentare si dermato-estetice combinate: solutii de estetica dentara: proceduri de albire profesionala, fatete dentare ceramice, implanturi sau aparate ortodontice, si solutii de estetica faciala: microdermabraziunne, hidratare si biorevitalizare cutanate, injectare cu acid hialuronic, toxina botulinica sau laser.

Personalizate in functie de nevoile, dorintele si timpul dumneavoastra disponibil, programul “Derma&Dental Esthetics” va ajuta sa obtineti rezultatele dorite intr-un timp scurt si cu disconfort minim.

Fideli misiunii de a oferi cele mai eficiente solutii pentru un aspect mult imbunatatit al infatisarii faciale, DENT ESTET va pune la dispozitie toate aceste solutii si va ofera consultanta in alegerea lor, pentru ca, in final, sa ZAMBITI mai mult si mai increzator, fara nici un compromis.