univ bacau3.jpgDeschiderea anului universitar 2013-2014 la Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău va avea loc pe 1 octombrie, de la ora 9:00, în Aula universităţii. O delegaţie condusă de Prof. univ. dr. ing. Hristo Ivanov Beloev, Rectorul Universităţii „Angel Kanchev” Ruse, Bulgaria va fi prezentă la ceremonie, împreună cu Djovanina Dokova, prim-secretar al Ambasadei Bulgariei la Bucureşti.

De la ora 11:30, Universitatea „Vasile Alecsadri” din Bacău, la propunerea Facultăţii de Inginerie, va decerna titlul de Doctor Honoris Causa Rectorului Universităţii „Angel Kanchev” Ruse, Prof. univ. dr. ing. Hristo Ivanov Beloev.

Tot pe 1 octombrie se va lansa oficial Radio UNSR Bacău. Proiectul este iniţiat cu sprijinul UNSR având ca obiectiv general constituirea unei platforme de comunicare dedicată atât studenţilor, cât şi profesorilor. Echipa redacţională de bază este alcătuită din studenţi, care provin de la cele 5 facultăţi din Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău şi va emite la nivel naţional. Acestora li se adaugă corespondenţi UNSR din 14 centre universitare din ţară.

Grila de programe a Radio UNSR Bacău conţine în exclusivitate producţii proprii, care dezvoltă în principal ştiri din educaţie. Programele marca Radio UNSR sunt în direct sau înregistrat. Grila de programe completă o puteţi găsi pe site-ul www.radio.unsr.ro.