Universitatea din Oradea va organiza vineri ceremonia de deschidere a anului universitar pentru al doilea an la rând în format restrâns şi hibrid, impus de normele în vigoare, la care vor putea participa fizic doar reprezentanţii conducerii, decanii şi studenţii cu note mari la admitere, a informat Biroul de presă al instituţiei academice.

Potrivit comunicatului, festivitatea va avea loc vineri, 1 octombrie, la Sala Polivalentă a Universităţii din Oradea, începând cu ora 11,00.

Ceremonia se va desfăşura într-un format restrâns, la ea urmând să ia parte doar reprezentanţii conducerii universităţii, ai Senatului acesteia, decanii şi studenţii care au obţinut cele mai mari note la examenul de admitere.

În acest cadru festiv, rectorul Universităţii din Oradea, prof. univ. dr. ing. habil. Constantin Bungău, se va adresa tuturor profesorilor şi studenţilor, atât celor prezenţi, cât şi celor care vor urmări ceremonia online, iar decanii fiecărei facultăţi vor înmâna celor mai buni boboci câte un Carnet Studenţesc de Excelenţă.

Evenimentul va putea fi urmărit, în direct, prin intermediul transmisiunilor on-line, al paginii de facebook a universităţii şi pe canalul de youtube al acesteia, ce pot fi accesate de pe pagina principală a Universităţii din Oradea, www.uoradea.ro. AGERPRES