Școlile vor fi redeschise în luna septembrie iar principala problemă din România este faptul că în toate unitățile de învățământ lipsesc condițiile minime de curățare, igienizarea sălilor dar și o protecție epidemiologică care să aibă control proactiv asupra biocontaminanților din aer și de pe suprafețe astfel încât să se diminueze sau chiar să elimine posibilitatea îmbolnăvirilor.

Dezinfecția încălțămintei este pasul cel mai necesar pentru a avea un control asupra bacteriilor introduse în toate unitățile de învățământ. Sala de clasă trebuie dezinfectată în fiecare pauză pentru 10-15 minute cu dispozitive profesionale pentru a nu se întrerupe activitatea de educare.

Compania BIOCOMP are grijă de sănătatea tuturor copiilor din domeniul educațional, prin intermediul sistemului de BIOSECURITATE ECOLOGICĂ INTEGRATĂ.

Principalele avantaje în folosirea unui sistem de BIOSECURITATE ECOLOGICĂ INTEGRATĂ:

  • Dezinfecţia aerului 24/7 în orice spaţiu de învăţământ, în prezenţa 100% sigură a elevilor conform reglementărilor internaţionale 2022, eliminând contaminările cu orice biocontaminant şi ca urmare eliminând riscul îmbolnăvirilor specifice.
  • Dezinfecţia suprafeţelor exterioare a podelelor, pereţilor, birourilor, scaunelor, etc., în absenţa oamenilor, în minimum 15 minute.
  • Dezinfecţia suprafeţelor exterioare a tastaturii şi obiectelor office de direct contact.
  • Dezinfecţia încălţămintei şi a obiectelor personale pentru stoparea introducerii de agenţi patogeni periculoşi, de la persoanele care intră în spaţiu.
  • Dezinfecţia interiorului mijloacelor de transport.

Recomandarea specialiştilor în domeniul dezinfecţiei cu lumină ultravioletă UV-C este utilizarea unui dispozitiv de tip BIOCOMP MAXI 360° de 440 W care este un dispozitiv mobil cu acţionare prin priză, cu telecomandă, care distruge agenţii patogeni cu o rată de eficienţă de 99,99 % pe o rază de 6 metri împrejur de fiecare dată când este posibil, a oricărui spaţiu, în special în sălile de clasă, cabinete, laboratoare, săli de sport, biblioteci, etc, numai în absenţa persoanelor, în minimum 15 minute.

De asemenea, pentru a bloca biocontaminanţii ce sunt introduşi prin încălţăminte şi obiecte precum pachete, colete, corespondenţă, genţi, telefoane mobile, tablete, etc., BIOCOMP produce două tipuri de dispozitive speciale de dezinfecţie, unul a încălţămintei şi unul pentru obiectele personale menţionate.

În concluzie, alege varianta care ți se potrivește cel mai bine, specialiştii noştri te aşteaptă.

BIOCOMP – EXPERTUL TĂU IN BIOSECURITATE ECOLOGICĂ INTEGRATĂ DE MAI BINE DE 30 DE ANI!