bosch_logo.jpgOdată cu începerea sezonului de grădinărit, compania germană anunţă demararea unei noi campanii, „În grădina Bosch se lucrează cu folos!”, ce se va desfăşura între 20 mai – 30 iunie. Bosch vrea să îi recompenseze pe clienţii săi care cumpără scule de grădinărit Bosch prin oferirea unui cadou.

Astfel, la achiziţionarea unei unelte participante la promoţie, din gama celor pentru tăierea marginilor de gazon, întreţinerea arbuştilor şi a gardului viu sau tunderea gazonului, clienţii Bosch primesc pe loc o plantatoare Fiskars cadou. Mai mult, pentru cumpărarea unei maşini de spălat sub presiune, Bosch oferă cadou 5 litri de şampon auto cu ceara concentrat.

„Am vrut să oferim clienţilor noştri cadouri foarte practice. Astfel, deoarece trimmerele, foarfecele ISIO de tuns arbuşti şi de tăiat iarba şi maşinile de tuns iarba pot fi folosite exclusiv de pasionaţii de grădinărit, ne-am gândit să le oferim cadou o unealtă care este extrem de practică în orice grădină, indiferent de mărimea acesteia – o plantatoare Fiskars. Pe de altă parte însă, maşina de spălat sub presiune are mai multe utilităţi – de la spălatul balconului sau a terasei, până la maşină. În urma studiilor noastre, am constatat că foarte mulţi din cumpărătorii noştri o folosesc pentru spălatul maşinii. Din acest motiv, am ales un cadou dedicat şoferilor – 5 litri de şampon auto cu ceara” spun reprezentanţii Bosch.

Campania „În grădina Bosch se lucrează cu folos!” are loc în toate lanţurile de magazine Baumax, Bricostore, Dedeman, Metro, Mr. Bricolage, Obi, Praktiker şi Selgros, precum şi la toţi distribuitorii autorizaţi Bosch.

Pentru mai multe informaţii despre campanie, puteţi accesa pagina de internet www.bosch-pt.ro.