Educatia trebuie sa ramana pe primul plan chiar si in timpul pandemiei, iar schimbarea merita vazuta ca o poarta spre inovatie. Daca esti elev, profesor, student, factor de decizie in scoala sau inspectorat, fii la curent cu tot ce se intampla si colaboreaza cu cei din jur pentru un viitor mai bun.

Display-ul interactiv (denumita uneori si tabla interactiva) pentru educatie hibrida reprezinta o solutie simpla si accesibila, care poate transforma orice clasa intr-un spatiu de invatare modern. In plus, beneficiezi de o garantiei de 5 ani.

Seria M a fost proiectata cu scopul de a pregati elevii pentru un viitor digital – display-uri de ultima generatie, proiectate in UK, ce aduc impreuna tehnologia interactiva 4K, o gama completa de aplicatii Clevertouch (LYNX Whiteboard, Snowflake, STAGE, Clevershare, Remote Management, Cleverstore) si usurinta in utilizare, atat pentru profesori cat si pentru elevi.

 

Dispay interactiv seria M

Simplitate in utilizare

Interfata de administrare LUX este intuitiva si usor de utilizat. Cu functionalitati similare unei tablete sau unui smartphone, fiecare sarcina necesita doar o atingere rapida sau o glisare. Clevertouch a creat un sistem atat de practic incat oricine poate intra in sala si poate folosi ecranul fara o pregatire prealabila.

Cele mai utilizate functionalitati sunt disponibile cu o singura atingere si sunt usor accesibile prin Quick Launch Menu. Aici vorbim de Aplicatii, Browsere, File Manager, Favorite si functia Blocare ecran.

SOFTWARE-URILE SUNT INCLUSE. FARA COSTURI ADIACENTE.
Colaborare interactiva intre profesori si elevi

Clevershare

Conecteaza pana la 50 de dispozitive pentru a partaja imagini, videoclipuri si fisiere audio direct de pe ecranul Clevertouch.

Cu un simplu touch-back pentru control bidirectional, vei detine controlul deplin asupra a ceea ce este prezentat si vei putea afisa simultan 6 ecrane ale elevilor, sporind colaborarea si participarea lor in cadrul fiecarei lectii.

Descarca aplicatia Clevershare pe orice dispozitiv si te conectezi instantaneu tastand codul de pe ecranul Clevertouch. Aplicatia Clevershare este gratuita si este compatibila cu dispozitivele Android, Windows, iOS si Chrome.

Continut interactiv, potrivit pentru invatamantul online
 Whiteboarding LYNX(panza digitala colaborativa)

Creeaza continut atractiv pentru elevi folosind functionalitatea de tabla alba sau flipchart, o gama vasta de instrumente de scris si unelte de design din care sa alegi ceea ce se potriveste nevoilor si stilurilor de invatare. Sute de instrumente pentru a spori implicarea elevilor intr-un mediu de invatare mixt.

Realizeaza propriile tale activitati cu continut personalizabil si salveaza-le automat in Lynx Cloud, astfel incat sa le poti partaja cu colegii.

Pentru a descoperi restul de solutii software mentionate initial, descarca brosura dedicata.

 

 

Interesat?  Avem pe stoc toate display-urile pentru educatie hibrida! Intra si plaseaza comanda aici