scoala_voiculescu.jpgDoua laboratoare moderne de limba franceza si limba engleza vor fi inaugurate pe 10 iunie la Scoala 119 „Vasile Voiculescu” din Bucuresti.
Laboratoarele de limbi straine sunt dotate cu mobilier si tehnologie de ultima generatie: scaune fixe, pupitre, video proiectoare, ecrane de proiectie, whiteboard-uri, markere whiteboard.

Potrivit sursei citate, Scoala nr. 119 va beneficia si de un site propriu pentru a-si face cunoscute activitatile, site care poate fi accesat la adresa www.scoala119.scoalavoiculescu.ro.

La eveniment vor participa profesorul Dan Voiculescu si directorul Fundatiei Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei, Sanda Paduraru, fundatie care a finantat modernizarea laboratoarelor. Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei a demarat la inceputul lunii martie un program de incurajare a copiilor catre studiul limbilor straine, program ce vizeaza dotarea unor laboratoare de limbi straine pentru scolile din Bucuresti si acordarea unor burse de merit pentru elevii care se remarca prin performante la concursurile pentru limbile straine.