dremel_logo.jpgÎn noiembrie, Dremel anunţă lansarea în România a unei noi game complete de pistoale de lipit, formată din 2 pistoale: Dremel 920 şi Dremel 940. În timp ce pistolul de lipit Dremel 920 – pentru temperatură joasă – face parte din gama Hobby, fiind destinat persoanelor creative, pasionate de lucrări de decoraţiuni, cel de-al doilea model din gamă, Dremel 940 – de temperatură înaltă -, este destinat lucrărilor de meşterit.

Pentru a veni în întâmpinarea clienţilor săi pasionaţi de bricolaj, Dremel oferă şi o gamă de accesorii şi ataşamente pentru pistoalele sale de lipit: de la batoane de adeziv simple (de 7 şi 11 mm); batoane de adeziv pentru lemn, dedicate aplicaţiilor specializate; la batoane de adeziv cu sclipici, care adaugă strălucire lucrărilor şi batoane de adeziv solid colorat pentru efectuarea de lucrări în relief.

Aplicaţii Hobby

Pistolul de lipit Dremel 920 este destinat pasionaţilor de bricolaj şi meşteşugarilor inventivi. Dremel 920 lucrează la o temperatură joasă, de 105 grade Celsius, la care poate lipi materiale sensibile la temperatură, precum hârtia, cartonul, plasticul, textilele.

Batoanele de adeziv colorat Dremel reprezintă o adăugare importantă la gama de produse Hobby, care pot fi utilizate pentru înfrumuseţarea obiectelor decorative şi crearea de elemente 3D, în relief. De exemplu, o imitaţie de pecete de ceară imprimată cu un sigiliu din cauciuc sau metal dă un plus de farmec invitaţiilor, plăcuţelor cu numele invitaţilor, diplomelor de premiere, plicurilor, ambalajelor pentru cadouri şi etichetelor, sau chiar sticlelor de vin.

Printre caracteristicile acestui produs se numără funcţia antipicurare, timpul de încălzire de 5 minute, duza fixă de precizie cu capac de protecţie din silicon, suportul extensibil din plastic, talpa stabilă şi mânerul ergonomic. Noul produs este compatib cu batoanele de 7 mm de adeziv, de adeziv cu sclipici şi cu noile batoane de adeziv colorat. Trusa Dremel 920 conţine un pistol de lipit Dremel 920, doisprezece batoane de adeziv cu sclipici în ambalaj blister şi trei batoane de adeziv universal pentru temperatură joasă.

Lucrări de meşterit şi de amenajări interioare

Pistolul de lipit Dremel 940 este conceput pentru asigurarea unei precizii ridicate lucrărilor de meşterit şi de amenajări interioare, permiţând lipirea a numeroase obiecte, de la căsuţe pentru păsări, până la scaune stricate, jucării, cutii de carton etc., şi diverse materiale, de la lemn, plastic, ceramică, carton, la textile. Unealta are o talpă care asigură stabilitate, un timp de încălzire de 5 minute, sistem antipicurare şi un capac din silicon pentru protejarea duzei.

Pistolul Dremel 940 lucrează la o temperatură mare, de 195 grade Celsius, fiind compatibilă cu batoanele de 11/12 mm. De asemenea, Dremel 940 are o duză înlocuibilă şi cordon de alimentare detaşabil, mâner cu prindere comodă, comutator de pornire/oprire şi indicator luminos al alimentării cu energie electrică. Trusa Dremel 940 conţine un pistol de lipit Dremel 940 şi trei batoane de adeziv universal pentru temperatură înaltă.

Pentru informaţii suplimentare, puteţi accesa pagina Dremel.