dremeltrio1.jpgDremel TRIOTM: taie, şlefuieşte, frezează!

În octombrie 2010, Dremel prezintă o nouă unealtă 3 în 1 cu sistem spiralat, compactă, uşoară, dar puternică, cu tehnologie de tăiere 360 de grade şi capacitate de tăiere prin penetrare: Dremel TRIO. Unealta este o inovaţie a specialiştilor Dremel, fiind special creată pentru tăierea rapidă, uşoară şi precisă a lemnului, plasticului, gipscartonului, tablei şi plăcilor ceramice. Capacitatea ei de şlefuire şi frezare ajută la realizarea proiectelor, de la A la Z.

Dremel TRIO se comportă excelent în orice proiect de meşterit cu grad mediu de dificultate, cum ar fi tăierea unei guri de ventilaţie în duşumea, frezarea unei plăci indicatoare a numărului casei, sculptarea decorativă a muchiilor unui modul de bucătărie, montarea unui dulap, montarea prizelor electrice în pereţii tencuiţi sau în plăcile ceramice, confecţionarea unui jgheab de ploaie sau chiar decuparea unui spaţiu pentru instalarea unei prize de ventilaţie.

Efectuarea de tăieturi prin penetrare într-o gamă vastă de materiale, chiar şi în spaţii înguste, se face uşor datorită mânerului pivotant cu care este echipată unealta Dremel TRIO. Executarea decupajelor de mare complexitate, cu rază de curbură mică şi formă neregulată este mult uşoarată. Calitatea execuţiei este sporită de sistemul spiral, precum şi de posibilităţile de şlefuire şi frezare. De asemenea, rezultatele sunt excelente şi la tăieturile pe materiale cu suprafeţe netede, precum plăcile ceramice.

Mai mult, Dremel TRIO oferă şi o ergonomie superioară, datorită zonelor multiple de prindere, mânerului cu două poziţii şi turaţiei variabile care asigură ritmul de lucru optim pentru fiecare material.

Caracteristici principale:

– mâner pivotant la 90º care conferă confort şi precizie

– racord la aspirator de praf pentru menţinerea curăţeniei locului de muncă

– talpă specială pentru protejarea materialelor delicate

– picior telescopic pentru reglarea precisă a adâncimii în timpul tăierii, şlefuirii şi frezării

– buton de activare permanentă, pentru confort sporit în cazul lucrului de lungă durată

– comutator pentru reglarea turaţiei variabile între 10.000 şi 20.000 de rotaţii pe minut, pentru sporirea versatilităţii şi preciziei

– unealta este mai uşoară şi mai mică decât un ferăstrău pendular obişnuit

– sistem nou cu tijă de 4,8 mm pentru accesoriile de tăiere, şlefuire şi frezare

Dremel TRIO este o unealtă compatibilă cu o gamă largă de accesorii şi ataşamente create pentru realizarea a nenumărate proiecte în casă şi la exterior.

Printre accesoriile disponibile în momentul lansării se numără freza de tăiere universală din carbură, freza de tăiere pentru plăci ceramice, freza de tăiere universală HSS, mandrina pentru şlefuire, bandă de şlefuire – cu granulaţie 60 şi 120 -, freza dreaptă, freza de rotunjire a colţurilor şi freza de faţetare.

Printre ataşamentele disponibile în momentul lansării se numără ataşamentul pentru aspirarea prafului, care permite menţinerea curată a locului de muncă, vizibilitate sporită, conectare uşoară şi compatibilitate cu furtunele standard de aspirator; un dispozitiv pentru tăiere circulară, cu care se pot tăia cercuri perfecte cu rază de maximum 160 mm şi cu ghidaj de margine care ajută la realizarea liniilor drepte în cazul executării de tăieturi paralele cu marginea, la o distanţă de 40 – 160 mm de margine.

Dremel TRIO se livrează într-o geantă de plastic care conţine o mandrină de şlefuire, şase benzi de şlefuire, o freză de tăiere universală din carbură, o freză dreaptă, un ataşament pentru tăierea paralelă cu marginea/tăierea circulară şi un ataşament pentru aspirarea prafului.

Despre Dremel

Dremel este una din mărcile companiei Robert Bosch, fiind dedicat utilizatorilor pasionaţi de proiecte DIY, dar şi profesioniştilor. Uneltele Dremel sunt special create pentru proiecte precum restaurarea automobilelor, prelucrarea lemnului, realizarea modelelor, şi alte hobby-uri creative.

De la invenţia primei unelte multifuncţionale rotative din lume, de către A. J. Dremel, în anul 1932, Dremel a devenit un brand de încredere în această categorie, asigurând unelte pentru o mare varietate de tipuri de utilizatori. Datorită designului şi calităţii, unealta multifuncţională rotativă Dremel a devenit cea mai vândută unealtă multifuncţională din lume, reprezentând angajamentul companiei pentru inovaţie şi calitate. Produsele principale din gama Dremel sunt uneltele multifuncţionale rotative, versatile, care lucrează la viteze înalte şi pot fi folosite cu peste 150 de accesorii sau ataşamente Dremel. Produsele Dremel uşurează munca în cadrul proiectelor detaliate şi extrem de complexe, indiferent dacă sunt proiecte creative sau funcţionale, adresându-se atât utilizatorilor profesionişti, cât şi celor pasionaţi de proiectele DIY.

Pentru informaţii suplimentare, puteţi accesa pagina www.dremeleurope.com.