dremel_mic.jpgDremel, una din marcile de scule electrice ale concernului Bosch, anunta lansarea la Praktiker a promotiei „Un atelier de lucru personal de la Dremel”, campanie care se va desfasura in perioada 26 octombrie – 31 decembrie 2009.

In cadrul promotiei, toti clientii care achizitioneaza o unealta multifunctionala Dremel 300 in perioada anuntata, primesc cadou o masa de lucru portabila, alaturi de accesoriile Dremel aferente. Cadoul, in spiritul sarbatorilor de iarna, este special ales pentru clientii Dremel, recunoscuti ca fiind pasionati de mesterit, Dremel aratandu-si si in acest fel sustinerea fata de activitatea lor.

“Atelierul Dremel”, format din masuta de lucru cadou, este special creat pentru lucrarile de detaliu, masa fiind compacta si usoara, favorizand atat lucrarile de detaliu, cat si folosirea ei ca spatiu de depozitare a proiectelor in sine. Mai mult, masuta functioneaza si ca platforma pentru suportul de sustinere al axului flexibil Dremel.

“Mini Atelierul” are si un covoras de lucru care impiedica alunecarea de pe masuta a lucrarii efectuate si o protejeaza de eventuale deteriorari.

Setul Dremel 300, la achizitia caruia se primeste cadou „mini-atelierul” Dremel, cuprinde 40 de accesorii Dremel, inclusiv un set de 7 burghie de mare precizie pentru gaurit in lemn, aluminiu si multe alte materiale.

Mandrina universala permite schimbarea rapida si usoara a accesoriilor uneltei multifunctionale Dremel, fara a fi necesara folosirea patroanelor sau a altor unelte de schimbare a atasamentelor.

Dremel 300 este o unealta multifunctionala unica prin designul sau ergonomic si sistemul de prindere care este usor de folosit. Unealta a fost creata pentru persoanele care prefera sa efectueze munca de detaliu, pretandu-se pentru lucrari precum: slefuire in detaliu, frezare precisa, lustruire pentru o mai buna finisare sau chiar taierea tuturor tipurilor de materiale, singura limita fiind imaginatia utilizatorului.

Fie ca este vorba de hobby sau de o lucrare profesionista, de confectionarea de bijuterii, decoratii sau amenajari in baie, cu Dremel 300 se face primul pas spre un atelier de lucru privat.

Despre Dremel

Dremel este unul din brand-urile companiei Robert Bosch, fiind dedicat utilizatorilor pasionati de proiecte DIY, dar si profesionistilor, fiind special creata pentru proiecte precum restaurarea automobilelor, prelucrarea lemnului, realizarea modelelor, si alte hobby-uri creative.

De la inventia primei unelte multifunctionale rotative Dremel, cu peste 75 de ani in urma, Dremel a devenit un brand de incredere in aceasta categorie, asigurand produse de calitate pentru o mare varietate de tipuri de utilizatori.

Datorita designului si calitatii deosbite, unealta multifunctionala rotativa Dremel a devenit cea mai vanduta unealta multifunctionala din lume, reprezentand angajamentul companiei pentru inovatie si calitate.

Produsele principale din gama Dremel sunt uneltele multifunctionale rotative, care lucreaza la viteze inalte, fiind versatile si care pot folosi cu peste 150 de accesorii sau atasamente Dremel.

Produsele Dremel usureaza munca in cadrul proiectelor detaliate si extrem de complexe, fie ele proiecte creative sau functionale, atat pentru utilizatorii profesionisti, cat si pentru utilizatorii pasionati de proiectele DIY.

Prentru mai multe informatii, puteti accesa pagina de internet Dremel: