Elevii si profesorii care si-au propus sa protejeze mediul inconjurator in aceasta primavara, pot inscrie initiativele lorin perioada 23 aprilie – 11 mai in Top ECO Scoala. ECDL ROMANIA relanseaza Top ECO Scoala care urmareste sa popularizeze si sa sustina proiectele de ecologie organizate de catre scolile din toata tara.

Incepand cu 23 aprilie 2014, elevii si profesorii care desfasoara proiecte pe teme ecologice in primavara 2014, pot inscrie actiunile lor pe adresa marketing@ecdl.ro pana la data de 11 mai inclusiv si ECDL ROMANIA va promova online evenimentele. Evenimentele inscrise in campanie vor fi facute cunoscute prin intermediul site-ului web www.clickpeverde.ro si pe pagina Facebook ECDL ROMANIA VERDE, unde, cei care vor primi cele mai multe comentarii pentru ECO-proiectele desfasurate vor putea fi beneficiarii unei sponsorizari.

La Top ECO Scoalapot participa toate unitatile scolare din invatamantul preuniversitar din Romania. Proiectele trebuie sa reflecte acte de protejare a mediului inconjurator desfasurate in folosul comunitatii. Transmiterea proiectelor pe marketing@ecdl.rose face exclusiv in perioada 23 aprilie – 11 mai. ClasamentulTop ECO Scoala se va realiza in perioada 12 mai – 20 mai 2014pe baza comentariilorde pe pagina Facebook ECDL ROMANIA VERDE.

Top ECDL Scoala face parte din campania Click pe verde! lansata de ECDL ROMANIA in vara anului 2009. Click pe verde! isi propune cafiecareindividsa se responsabilizeze si sa se implice in activitatiecologice, oferind fiecaruia posibilitatea de a manifesta o atitudine personala, responsabila fata de mediul in care traieste, dar si sa inteleaga mai bine rolultehnologiei, al computerului ca sursa de informare si comunicare in a schimba in bine mentalitati.