Cu prilejul aniversării celei de-a treia ediții a Zilei Internaționale a Educației UNESCO, editura educațională internațională Twinkl vă invită să sărbătorim împreună oamenii deosebiți care lucrează neobosit în sprijinul școlii, în cadrul campaniei speciale „Inovatori în educație”.

Tema festivităților din acest an este „Refacerea și revigorarea educației pentru generația COVID-19”.

În cadrul acestei campanii, începând cu luna ianuarie, editura educațională Twinkl găzduiește în paginile sale, în cadrul secțiunii „Inovatori în educație”, poveștile unor oameni deosebiți, care au pus suflet și energie în ultimul an pentru a se adapta noilor provocări din lumea școlii.

Articolele sunt dedicate oamenilor, școlilor sau organizațiilor non-profit care:

  • au demonstrat pasiune și inventivitate, găsind resurse inepuizabile de energie pentru a ajuta copiii să învețe în timpul crizei COVID-19;
  • au găsit metode noi și inovatoare de predare și de a-i implica pe cei din jur, adaptându-se rapid ”noului normal” al educației la distanță în 2020;
  • au venit cu sugestii și soluții inspirate pentru ca elevii să își poată atinge potențialul, în pofida provocărilor acestui an.

Pentru mai multe informații puteți vizita pagina web a campaniei „Inovatori în educație”, unde puteți găsi detalii de contact pentru a trimite propriile nominalizări.

În ultimul an, inovația a venit din toate colțurile lumii, indiferent de loc de origine, de statut social sau de resursele materiale disponibile: de la dascăli dedicați din comunitățile cele mai defavorizate, ce și-au făcut un obicei din a vizita elevii din casă în casă, pentru a le aduce teme și fișe pentru lecții, până la școli și ONG-uri care au găsit metode noi de a veni în sprijinul părinților. Editura educațională Twinkl vă invită să descoperiți o parte din poveștile lor!

Editura educațională internațională Twinkl își propune să vină în ajutorul tuturor celor implicați în educație. Cadrele didactice din echipa Twinkl creează permanent resurse educaționale noi, pentru fiecare etapă parcursă de copii în călătoria cunoașterii. Editura oferă utilizatorilor o varietate de instrumente de lucru cu elevii, jocuri educaționale, povești, planuri de lecții și evaluări.