educatia2000mic.jpgEducaţia 2000+ Consulting, înfiinţată în 2005, este un nume de rezonanţă în sectorul educaţional românesc. Compania preia şi extinde spre sfera afacerilor experienţa de aproape 10 ani pe care Centrul Educaţia 2000+ a acumulat-o pe piaţa educaţională din România, Europa de Sud-Est şi Balcani.

Din anul 2007, compania face parte din Grupul Mott MacDonald, un nume de referinţă în zona afacerilor din Marea Britanie, a cărui divizie de Educaţie este cunoscută în lume sub brandul Cambridge Education.

Educaţia 2000+ Consulting este o firmă de politici şi consultanţă, care oferă o gamă variată de servicii educaţionale printre care se numără, consultanţă pentru companii publice şi private, asistenţă tehnică în cadrul proiectelor cu finanţare europeană, programe de dezvoltare personală şi profesională a adulţilor, cărţi pe tematică educaţională.

Cele 10 colecţii de cărţi sunt din domeniul educaţiei şi învăţământului – lucrări teoretice, ghiduri practice pentru profesori, precum şi materiale necesare activităţii la clasă, multe dintre acestea figurând în bibliografiile obligatorii pentru cursurile de perfecţionare şi formare continuă.

Educaţia 2000+ Consulting oferă o paletă largă de programe de formare destinate companiilor/persoanelor fizice interesate de propria dezvoltare, precum şi programe cu un grad ridicat de specializare adresate cadrelor didactice, furnizând nu numai diplome recunoscute intern sau internaţional, ci şi ultimele noutăţi în domeniile vizate. Pentru toate tipurile de cursuri pe care le oferim, preţurile sunt negociabile în funcţie de numărul cursurilor comandate, de grupele constituite, de numărul de persoane din fiecare grupă, precum şi de fidelitatea colaborării.

De asemenea, putem construi o ofertă de cursuri specială adaptată nevoilor clientului. Ne declarăm disponibilitatea de a participa la cereri de ofertă sau licitaţii în conformitate cu prevederile legii achiziţiilor publice. Printre beneficiile suplimentare, Educaţia 2000+ Consulting poate oferi – în condiţii reciproc avantajoase – consultanţă în domenii precum: dezvoltarea politicilor şi a practicilor locale de formare, realizarea unor
strategii şi proiecte complexe, scrierea de proiecte de dezvoltare de resurse umane, accesarea Fondurilor Structurale şi a altor scheme de finanţare deschise sistemului de perfecţionare, calificare, reconversie profesională, etc.

Date de contact

Adresă: Calea Victoriei, nr. 155, sc 7, etaj 3, sector 1, Bucureşti, cod 010073

Telefon: (021)212.07.80, (021)212.07.81

Fax: (021) 212.07.79

Site: www.educonsulting.ro

Persoane de contact:

Andreea-Eliza Adam, Marketing Officer, aadam@cedu.ro

George Pataki, Director Programe Formare şi Consultanţă, gpataki@cedu.ro

educatia2000.jpg